ikävä

Runoilija pate

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon jo nähnyt ja kokenut (kuolema meidät erottaa)
 

Mulla on ikävä sinua, uskoit tai et. Mä rakastan sua, halusit tai et. Haluan olla sun, oot sä sitt siellä tai täällä. Oot maailman ihanin ja tahtoisin makoilla sun päällä. Tuli ikku kun puhuit mulle nätisti, aika taas meidät toisiltamme hätisti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot