Sini kulta

Runoilija pate

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon jo nähnyt ja kokenut (kuolema meidät erottaa)
 

Sinä olet syy miksi jaksan nousta aamulla töihin, sinä olet voimani että jaksan tehdä työni, olet liian tärkeä minulle. Sini kulta en halua muuta pyytää enkä vaatia sinulta kuin, eläisit minun kanssani, meillä ei ole ikinä riitoja eikä meillä
ole paheita. Sini kulta olet minun enkelini sinä suojelet minua kaikelta pahalta.

Mutta Sini kulta kuka sinua suojelee? Minä annan kaiken voimani ja rakkauden VAIN sinulle, sillä sinä kulta jaksat elää.

Jos sinua ei olisi ollut mitä tekisin elämälläni, en yhtään mitään onneksi löysimme toisemme rakkauden puutarhasta, jossa kuljimme käsikädessä.

Polvistuin sinun eteesi ja ojensin tumman punaisen ruusun, sinä itkit. Pyysin kauniisti sinulta kättäsi sinä ojensit siitä päivästä lähtien olemme olleet yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Rakastuin tähän ehkä sen takia että mun nimi on Sini ;) hieno on joka tapauksessa.

 

Käyttäjän kaikki runot