Nilkka

Runoilija Höyhen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä miksi tartuin sitä naista nilkasta.

Ehkä hetken ajan halusin
kuulla sen terävän kiljaisun
joka kiinnitti kaikkien huomion.

Tarkistaa oliko nilkka todella niin pieni
miltä näytti
Mahtuisivatko sormeni helposti sen ympärille.

Ja kutiaisiko nainen,
se olisi kaikkein parasta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hah, hauska runo. :D Kiitos tästä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot