Haukahdin

Runoilija Höyhen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haukahdin
keskellä katua
tehdäkseni kaupan edessä olevan koiran onnelliseksi.

Se
heilutti hyväksyvästi häntää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:) hymyn sai suupielelle tää.. Kiitos!

Ihana! Piristit päivääni :)

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot