Ystävät

Runoilija SuruTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaihdoin nimimerkkiäni täällä, koska en vaan tykänny enää tästä nimestä. Uus on uija
 

Jos yksin jää
on paha olla.
Kaveritta
ei jaksa eteenpäin.

Jos omistaa ystäviä
on onnellinen.
Jos ei omista,
ei ole löytänyt.

Kaverit
ovat elämän ilo.
Niiden kanssa jaksaa olla,
he eivät tylsisty.

Ymmärtävät huumorisi
ja kaikki.
Ovat myös iloisia
ja kivoja.

Selite: 
massa massa massa olen massa. Tiedän
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot