Unohtanutko?

Runoilija SuruTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaihdoin nimimerkkiäni täällä, koska en vaan tykänny enää tästä nimestä. Uus on uija
 

Riitojemme jälkeen
oli vaikeata.
En pystynyt puhumaan.
Luulin tekeväni
mielipahaa.

Oli paha riita.
Molemminpuolista.
Toisten haukkumista.
Läpi käyden
monet asiat.

Sadat sähköposti viestit.
Ei kasvokkaisia.
Monet anteeksi pyynnöt.

Selailin niitä.
Syyllisyys painaa niskaani.
Olethan jo unohtanut sen?

Selite: 
se on sille yhelle mun äärettömän tärkeelle ihmiselle, joka opetti elämään kunnolla ystävien kanssa.Jassu<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot