Raivo sisälläni

Runoilija BrokenInside

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain tuska meidät herättää Selvästi hetken näkemään" - Apulanta
 

Tunnen raivon kertyvän sieluuni
Tunnen raivon täyttävän mieleni
Kauniit enkelin kasvosi murskaan
ja omatunnon viskaan nurkkaan
Kuuletko kuolin kellojen soivan?
Onko viimeistä toivetta?
Älä itke minulle kuinka rakastat minua
Olet pahasti myöhässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimisi loistavasti enkun kielisenä

Hieno runo täynnä tunnetta

 

Käyttäjän kaikki runot