Auringonlasku

Runoilija BrokenInside

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain tuska meidät herättää Selvästi hetken näkemään" - Apulanta
 

Astun huoneeseen.
Tyhjät ovat silmäsi.
Ilmeettömät ovat kasvosi.
Tuijotat vain ikkunasta ulos.
Auringonlasku,
kuiskaat hiljaa ja katoat.

Selite: 
Hieman outo, mutta teki mieli kirjoittaa jotain :)
Kategoria: 
 

Kommentit

ei tää mikään outo ole.. vaan aivan upea! pidin kovasti <3

 

Käyttäjän kaikki runot