Virhe

Runoilija BrokenInside

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain tuska meidät herättää Selvästi hetken näkemään" - Apulanta
 

Tein virheen
Uskoin rakkauteen.
Nyt sydämeni sirpaleita
lattialta kerään, toivoen,
että sen voisi vielä korjata.

Tein virheen
Uskoin huomiseen.
Luulin auringon nousevan,
sinun minua suutelevan,
kuitenkin jätit minut yksin.

Tein virheen
Tartuin kirveeseen.
Isku jokaisesta sydämeni sirpaleesta,
isku jokaisesta kyyneleestä.
Kuitenkaan en ole tyytyväinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Saat olla tyytyväinen runoosi sillä tämä oli hyvä :)

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot