Sinä

Runoilija Dwyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Kunpa vois kunpa vois
Tanssia pois
Huomiseen asti
Iltaan seuraavaan
Ehkä ois ehkä ois
Jos tarpeeks toivois
Tanssi ikuinen...
 

Et uskaltanut katsoa tarinaamme loppuun,
et uskaltanut lähteä mukaan rakkauden.

Tuon loputtoman tuskan ja kaipuun,
annoit harteilleni kannettavaksi

Miksi et jäänyt siihen missä oli hyvä olla?
Siihen missä olet rakastettu,
erityinen ja ihana..ainutlaatuinen.

Halusit nähdä maailmaa,
sitä missä tuskaa on,
sitä missä ihmiseen pieneen sattuu.

Et luottanut rakkauteen,
ainoaan mihin turvata voi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja niin liian paikkansa pitävä=)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Dwyn Hetki 23.4.2015 2 Runo
Dwyn Rakkaus... 24.10.2006 1 Runo
Dwyn Vain sinä! 29.3.2007 1 Runo
Dwyn Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Dwyn Sinä 23.4.2015 1 Runo
Dwyn Kallisarvoinen 23.4.2015 0 Runo
Dwyn Sinä.. 23.4.2015 0 Runo
Dwyn Syksyni 7.9.2007 0 Runo
Dwyn Serkulleni! 3.2.2007 0 Runo
Dwyn Yritän 30.6.2007 0 Runo