Kallisarvoinen

Runoilija Dwyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Kunpa vois kunpa vois
Tanssia pois
Huomiseen asti
Iltaan seuraavaan
Ehkä ois ehkä ois
Jos tarpeeks toivois
Tanssi ikuinen...
 

Vuodatin kyyneleitä.
Tuska silmistäni valui

Ne maahan tippuvat,
ikiroutaan painautuivat

Aika kului,
ne jääksi muuttuivat

Kristalliksi tulivat,
kallisarvoiseksi

Niinkuin rakkauteni,
sinua kohtaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Dwyn Hetki 23.4.2015 2 Runo
Dwyn Kallisarvoinen 23.4.2015 0 Runo
Dwyn Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Dwyn Rakkaus... 24.10.2006 1 Runo
Dwyn Serkulleni! 3.2.2007 0 Runo
Dwyn Sinä 23.4.2015 1 Runo
Dwyn Sinä.. 23.4.2015 0 Runo
Dwyn Syksyni 7.9.2007 0 Runo
Dwyn Vain sinä! 29.3.2007 1 Runo
Dwyn Yritän 30.6.2007 0 Runo