Murha

Runoilija Tyttöpentu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saa laittaa kommenttia ja arvosteluja :) Ja jutella lisääkin.
 

Fida vilkuilee ympärilleen. Pelko tukkii suun tehokkaasti. Kukaan ei sano mitään, ei yksikään. Eikä kukaan tee mitään. Miten ne nyt istuvat niin hiljaa, pilkalliset hymyt kasvoillaan? Kaikki hyvyys on puserrettu ulos, pikkusieluisiin moraaleihin. Kukaan ei näe ihmistä.
Mitä siitä, että uskoo erilailla, Fida miettii. Oikeuttaako se tämän kaiken, oikeuttaako se herran tähden tämän tuskan? Fida kääntyilee ympäri, etsii katseellaan edes yhtä myötätuntoista. Kasvot katsovat poispäin, ne jotka nauravat, tuijottavat Fidaa räikeästi silmiin. Koko maailmassa ei ole ketään, joka auttaisi.
Niitä nousee joka puolelta, luikertelee likaisesta altaasta, altaasta johon kaikki vielä hetki sitten seisoivat sylkemässä. Pako ei onnistu, enää mikään ei onnistu. Ei ole vaihtoehtoja. Hetkeä ei voi kohdata, sitä kantaa loppu elämänsä.
Fida istuu niin hiljaa, että luulee katoavansa. Jos ei päästä ääntäkään tai edes hengitä, eihän silloin ole olemassa. Hiljaisuus ei auta, mikään ei auta. Aukroriteetit hyppivät silmille ja nauravat. Fidan päätä vihloo, eikö hukkuessa tunne onnea, vai entä jos tuntee pelkkää pakokauhua.. Silmissä välkkyy ja Fida huohottaa huomaamattaan. Vasta autossa tulevat kyyneleet, jotka on jätetty vuosiksi itkemättä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot