Vaiettu totuus

Runoilija Tyttöpentu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saa laittaa kommenttia ja arvosteluja :) Ja jutella lisääkin.
 

Huutoja, ääniä, naurua

Tuskin kuulin mitään
En nähnyt,
minullahan oli silmät kiinni
Miksi siis muistaisin?

Väität että muistat kaiken

Miksi siis katsoit muualle?
Missä olivat kätesi silloin?
Miksi sinä olit silloinkin kaikista äärimmäisin?

Häpeä tulee yli laidan

Lapioin sitä sängyn alle,
komerollekkin riitää osansa

Minun pitäisi puhua

Juokse vain karkuun,
en kyllä aikonut edes yrittää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot