Vailla

Runoilija Hang

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi yrittää olla syrjäytymättä,
siirtymättä tyhjiöön
Vailla valitusta,
vailla vihaisia sanoja,
vailla suruja suuria

Miksi yrittää etsiä itseään,
ilkeää olentoa
Vailla sielua,
vailla suuria suunnitelmia,
vailla vaikeita aamuja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean surullinen hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot