Ollaanko vai eikö olla

Runoilija Hang

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollako vai eikö olla
- se ei ole pulma
Vaikeaa on valita,
mitä olla vai ollako mitään

Etsitään taas uutta suuntaa,
uutta minää,
uutta tulevaa,
uusia haaveita

Mikä minä olen, mistä tulen?
Siinä on pulma,
paha probleema
vailla vastausta

Ollaanko vai eikä olla,
yhdessä vai erikseen?
Kyljittäin vai toisella puolen maailmaa?

Mikä minä olen?
Siinä on pulma,
kunnon probleema

Kerro mulle vastaus
kun kaiken tunnut tietävän.

Yhdessä vai ei?
Erossa vai erikseen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot