Ohjekirja

Runoilija Hang

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kasvot kohti maailmaa
siniset silmät suljettuna,
pää alas painettuna
Etsitään omaa tulevaa

Liekö tieni täynnä vaaraa
Jokainen joskus jotain hyvää saadaan
Antakaa mulle manuaali elämästä,
kirjalliset ohjeet kärsimyksistä,
kolmen sivun vihkonen kysymyksistä,
toimintamallit mielen hälytyksistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot