Määrittelytekninen kysymys

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Annoin sinun
määritellä minut

Nyt on vaikea löytää itseään
luomasi kuvan keskeltä
ja sen ulkopuolelta

Kuten aina
annan sinulle anteeksi
koska sellainen minä olen
ainakin

Selite: 
Mistä kadonnutta minuutta etsitään?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot