Rakkauden kaipuu

Runoilija surupisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 27.3.2022 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1991

Hiljainen uneksija, joka rakastaa kirjojen lukemista, kirjoittamista ja unelmointia kynttilöiden valossa.
Iloinen elämänasenne huumorilla höystettynä- siinä elämä parhaimmillaan. Miinuksena tietenkin pieni jääräpäisyys ja kahvin suuri kulutus, mutta sallittakoon? :D
 

Piirtyneet kasvot muistissani, kultaiset renkaat korvissani,
äänesi joka kantautuu puhelimeen yön pimeinä tunteina, kuiskauksesi korvaani yön vaihtuessa aamuksi, huulesi vasten huuliani kaupungin melskeessä.

Se on rakkaus. Pakottava huuto, jota en halua päästä karkuun.
Se on ilo, naurua helisevä ajatus meistä.
Se on kaunis muisto, toistuva hetki päässäni joka ei karkaa.

Minulla on sylissäni ainutkertainen helmi, jota en halua kadottaa.
Haluan tuntea sen sydämessäni ikuisesti, ehkä sittenkin rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus kaipuu, on meren hiomaton helmi joka on syntynyt, jonka näkee jonka kuuluu nähdä. Kuulen lempeän tuulen ja veden liikkeet ja helmen olevan valmis, odottaen noutajaa. Näin heräsi runosi minussa.

 

Käyttäjän kaikki runot