Missä on kotini

Runoilija Avelin

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oderint dum metuant
 

Olen katsonut näitä seiniä jo kauan
hengitykseni katoaa niiden sisään
Tunnen oloni tässä talossa vieraana
en ole tervetullut ollenkaan
Kodiksi näitä kutsutaan
en pysty ilman surua tänne astumaan
Tämä paikka ei ole minua varten, nämä tummat seinät kaatuvat päälleni useasti, ylös nousen kuitenkin
On mun aika lähteä, jättää kaikki tämä taakse
... koti on siellä missä sydän on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valintoja, pitkän matkan taipaleita, kunnes saapuu kotiin. Elämän liekki vie eteenpäin, käskien väsynyttä.

Totta.Koti on siellä,missä sydän on.Hieno runo.

Hei muru! <3
ihanaa runoilua, kirjoitteles enemmän niin pääsen minäkin lukemaan <3

 

Käyttäjän kaikki runot