Anna mun olla

Runoilija llauraaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän runojen kirjoittamisesta, musiikista ja taiteesta.
 

Vastaajan viesti pärähtää,
Mis oot rakastan sua,
Niin sä sanoit ennenki.
En kaatuu enää uuestaa,
Sun valheisii.
Anna mun olla ja elää,
Mun omaa elämää.
Voit säki sellasen hankkii,
Jos sua kiinnostais.
Pleijaat ja ryyppäät rahas,
Ei se niin mee.
On täs muutaki,
Kuhan sä sen tajuisit

Selite: 
Kun se jätkä satuttaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot