mallinukkeni silmissä

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"hei" sanoo mieleni mallinukke
ja tervehdin takaisin
vaikka hän katsoo minua mustilla silmillään
ja kertoo
kuinka tänään
on vielä paljon kehittymistä

"uudestaan" sanoo mieleni mallinukke
uudestaan, sanon.
harjoitus, se tekee mestarin
ja minä aijon olla voittaja
mallinukkeni silmissä

"vettä" sanoo mieleni mallinukke
vettä saan juoda
mallinukkeni opastaa ja eikä yhtään liikaa,
ei liikaa,
kun askeettisuuskin on turhan vaikeaa
heikolle ihmismielelle

"valoa", pyydän valoa
mallinukkeni mustissa silmissä.
eikä mallinukkeni sitä anna,
hän tietää paremmin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot