herätä

Runoilija Brindille

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sekoitan teetä pikkurillillä
Pistän.
toivon, että kylmä haihtuu minusta
keittiön pöydällä on paperia

Outoa, kuinka kaipaan heitä, keitä en edes tuntenut
toivoisin heidän sanovan hei
vaikkei mitään merkittäisikään.
ja vanha lankapuhelin huutaa hätänumeroa

Lisään viinaa. Se lämmittää, lämmittäähän?
Pistän.
Kuka tässä syliä kaipaa.
eikä hän herää

Ei tunnu. Vielä missään.
Pistän.
Olisipa vielä jotain, mikä saisi minut tuntemaan.
voimattomuus ja epätoivo
eikä hän herää

Jospa sinä herättäisit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joo o

 

Käyttäjän kaikki runot