Älä rakkaani pienene enää

Runoilija Janskuuti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Junan ikkunassa pisarat
liitävät kilpaa.
Ne pienenevät hetki hetkeltä
ja näyttävät koko ajan onnellisemmalta
niinkuin sinäkin.

Mutta ethän sinä rakkaani
pienene niin paljon,
ettenkö tummaa valoa vasten
enää näkisi sinua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot