Nimetön

Runoilija korpivaellus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai sitä on rakkaus, että jaksaa roikkua vasemmallakin puolella.
 

Herään
päivä on jo puolessa kai

Nousen
tarvitsen lääkkeeni

Odotan
ja vapisen

Kerään itseni
menen pankkiin

Viisi euroa myöhemmin
syön tonnikalaa

Odotan
ja vapisen

Hymyilen hetken
suren kauan, kun ei ole enää aihetta hymyillä

Ajattelen
otan lääkkeeni

Odotan ja vapisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot