Ystävälleni..

Runoilija Sankaritar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos me vielä kohdataan, joudun silmäni sulkemaan ja muualle katsomaan sillä eihän kaikkea pysty unohtamaan...
 

Tiedän,
en sinun hätähuutoosi vastannut,
en vain osannut..

Ei suustani tullut lohdutuksen sanoja,
ei käteni osanneet suruasi pois halata.

Tiedän,
että se sinua loukkasi,
kun en ollutkaan se hyvä ystävä
kun minua tarvitsit.

... anteeksi ...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot