Sinun vierellä...

Runoilija Sankaritar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos me vielä kohdataan, joudun silmäni sulkemaan ja muualle katsomaan sillä eihän kaikkea pysty unohtamaan...
 

Lämmin, luotettava hymy.
Hitain askelin hän liikkui vierelläni.
Rakkautta öisellä rannalla.

Katselen ympärilleni,
tunnen sinut vierelläni.
Kevyesti suolainen tuoksu
-sinun tuoksusi..

Meren äärellä,
sinun lähellä
olen minäkin onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot