Se olit sinä viime yönä...

Runoilija Sankaritar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos me vielä kohdataan, joudun silmäni sulkemaan ja muualle katsomaan sillä eihän kaikkea pysty unohtamaan...
 

Mun lakanoissa viipyy vielä tuoksusi sun,
en tajuta voi,
että viime yönä olit mun..

Sun kädet vaelteli mun vartalolla
ja suusi puhui rakkautta.
Oliko se oikeasti totta?

En voi sua kumminkaan saada,
olet toisen rakas..
mutta silti toivon salaa,
että jonain yönä luokseni palaat..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa. Niin haikeaa ja ihana on runosi.

"uusi puhui rakkautta" ihana ilmaus ^^

 

Käyttäjän kaikki runot