Pelastaja

Runoilija yours

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vielä tänään oon hukassa, säälittävä
Ja sydän itkee kuin irrotakseen
Mutta kun sä oot jälleen täällä
se ilosta ratkeilee

Sille rakennan päiväni
Siitä kyynelille merkityksen
Eikä yksikään yksinäinen hetki
mene hukkaan, tiedän sen

Ja kun painajaiset on täyttäneet pään
Peitto ei anna suojaa
Ja jos aamu ei nouse ja sänkyyn jään
Kun elämä nukuttaa

Tiedän, sä saat mut vielä yrittämään
Ja kerran kun sä tuut kotiin
Vaikka nyt en pysty tälle päivällekään
Vielä viet mut kauneimpiin uniin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot