Nimetön

Runoilija 9d53fff1d00d0b419196ae90946baa20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009
Viimeksi paikalla: 27.4.2019 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is caling where are you? :P :D
 

Vastahan kuulin tulostasi,
olit silloin vasta pieni mytty äitisi mahassa,
nyt olet jo täällä meidän luonamme
ja me kaikki sinua niin rakastamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se aika rientää!
Lyhyt, mutta paljon sisältävä run!o.

Synttärionnea!

 

Käyttäjän kaikki runot