Nimetön

Runoilija 9d53fff1d00d0b419196ae90946baa20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009
Viimeksi paikalla: 27.4.2019 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is caling where are you? :P :D
 

Äänesi on hyväilyä,
musiikkia korvilleni.

Katseesi tuo toivoa ja lämmön sydämeeni.

Kosketuksesi herättää minut eloon.

Äänesi ja katseesi saa minut sinua kaipaamaan,

kosketustasi,
hyväilyäsi,
läheisyyttäsi,
rakastavia sanoja.

Sinun ansiostasi selviän paremmin seuraavaan päivään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, toivottavasti kyseinen henkilö on olemassa:) hienosti sanailtu.

 

Käyttäjän kaikki runot