paeta

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

haluan paeta, paeta pois
ettei ajatukseni saavuttaa minua vois
pelkään itseäni, pelkän sinua
omia tunteita, tapahtunutta
tahtoisin sanoa, niin paljon on asia
mutta vaan hiljaa vaiennen
ja ystävänäsi pysyneen
niin on hyvä, ei mitään sotketa
tiedän, on kohta kaikki ohi
eikä tarvitse mitään menettää
kukaan ei kärsi
paitsi minä, sinun tietämättä…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suoraan sydämestä kirjoitettu, aito, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot