Yhteinen tulevaisuus

Runoilija SPORTMAN

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustan äänekoskella, oon rakastunut kokosydämestä siihen oikeeseen. Ja hänen vuokseen kirjauduinkin tänne, jotta hän näkisi joskus mun kirjoittamia sanoja/runoja.
 

Eilen me yhdessä mietittiin, olisiko meillä aikaa viedä suhdettamme eteenpäin. Katsottiin silmiin ja hukuttiin
toistemme ajatuksiin. Kuunneltiin lauluja, jotka kertoivat meidän rakkaudesta. Meillä on toistemme ja yhteinen tulevaisuus. Huominen päivä on aina uusi, eilinen päivä voi olla vaikka mennen talven lumia. Tahtoisin joskus nukahtaa vierelläsi, tiedän kuinka paljon sinä rakastat minua sydämestäsi.

Selite: 
Tyttöystävälleni omistettu lyhyt kirjoitus, mutta kuitenkin suuria ajatuksia käytin tämän kirjoituksen aikana. Olen todella onnellinen, se on tyttöystäväni ansiosta. Hän tekee minut onnellisemaksi, rakastan häntä kokosydämestäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot