Tällainen pyyntö vain

Runoilija Hölmö sydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.11.2012
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost but found
 

Hei.
Tavattaisko vielä kerran?
Muistatko kenestä on kyse?
Oon se tyttö johon et koskaan kyllästynyt.

Mulla olis sulle yks tehtävä
voidaan nähdä salaakin.
Meille vai teille?

No niin, tässä, ota.
Mun sydän.
Pidä sitä hetki kädessä
Tunnetko mitään?

Nyt, ole hyvä.
Revi se.
Niin pieniksi paloiksi kuin osaat.
Murenna kaikki.

Noin. Nyt heitä palat
kaikkialle, mistä muistat minut.
Tai minä sinut.
Ai niin, sullahan ei ole muistoja.
Annas kun kerron.

Heitä Pasilan asemalle.
Heitä siihen kadunkulmaan jossa kerran
ajattelin sinua.
Sille ratikkareitille joka ajettiin yhdessä.
Sun kantabaarin edustalle.
Olin siinä liian monta kertaa.
Tai liian harvoin.
Sille bussipysäkille jossa jäit kerran pois.
Sille kirotulle tielle joka vie teille.
Sille kadulle jossa on se baari
jossa käytiin ensitreffeillä.
Heitä mun kotiparka täyteen sitä silppua.
Peitä samantien koko Helsinki.

Hyvä. Kyllä tuuli kuljettaa palaset pois.
Ja sittenhän niitä paikkoja ei enää ole.

Ja nyt, ole kiltti ja käänny.
Juokse niin kauas kuin pääset.

Älä pelkää, en minä aio katsoa perään.
Menen kyselemään mistä saisi uuden sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiinnostava asenne

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot