Sateen tuoksu

Runoilija Hölmö sydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.11.2012
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost but found
 

No katsos, sehän on jo toukokuu.
Kauanko on sinusta?
Sen tiedän niin tarkkaan etten
viitsi edes kertoa.
Jokaisesta viimeisestä kerrasta
montako päivää, kuukautta, tuntia.

Jotkut puhuu niiden maailman pysähtymisestä.
Mun maailma pyörii pyörimistään
niin lujaa että välillä pelottaa.
Vauhti ei pysähdy
mutta värejä en oo nähnyt kuuteen kuukauteen.

Viime viikolla näin auringon laskun
ai niin, sehän on punainen.
Ja tosiaan
linnuillakin on tapana laulaa.

Istuin bussissa ja yhtäkkiä muistin
miltä tuoksuu sateen jälkeen.
Ja sitten muistin että
minähän välitän sellaisista asioista.

Tuossa kadunkulmassa soitit mulle kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on sellainen tunnelma, joka osuu.

 

Käyttäjän kaikki runot