Nimetön

Runoilija Hölmö sydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.11.2012
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost but found
 

Ennen kun me tavattiin.
Mä luulen että olin onnellinen.
Mutta siitä tuntuu olevan niin kovin pitkä aika
etten oikeastaan edes muista.

En muista
miltä tuntuu elää normaalisti.
No eihän normaalia ole olemassa
mutta tämä nyt ei ainakaan sitä ole.

En muista
millaista on elää ilman ikävää.
Millaista on voida tehdä mitä haluaa
ilman että tarvitsee pelätä itseään.

"Entä jos romahdankin?"

Mä en jotenkin usko
että voisin vielä elää niin.
Mutta kai se päivä tulee vielä joskus
Pakkohan sen on.

Ja kai mä sitten huomaan sen
tai sitten joku kertoo että tästä selvittiin.

Selite: 
Ja kyllä se päivä tulikin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot