Ensimmäinen

Runoilija Hölmö sydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.11.2012
Viimeksi paikalla: 16.4.2017 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lost but found
 

Niin siis mitä mä edes sussa ikävöin?

Mulla on ikävä sun epätasaista selkää aamulla,
kun sä nukut mutta mä en pysty
koska sä oot siinä vieressä.

Sun hiusten tuoksua
sun typerää vinoa hymyä
Sitä kun yrität olla cool
silloin kun kävelet bootsit jalassa.

Sitä miten puret mun huulia kun suudellaan.
Sinä aamulla hiukset kiinni,
aamutakissa paljaana.

Kun selität kännissä liikaa ja turhia juttuja.
Kun tulet mun luo baarissa
"Mitä babe?"

Sitä kun oot innoissaan
kun avaat oven.
Sun sormia.
Sun pömppövatsaa
se on tullut kaljasta.

Sitä kun kerrankin sanoit jotain kaunista.
Sun nahkatakkia ja kapeita jalkoja.

Herranjumala kun hätäännyit kun itkin,
poimit mun lapaset märästä maasta
ja laitoit talteen,
tanssitit tangoa.

Kun halusit että jään.
Että halusit että elämä on
helppoa ja niin vitun siistiä.

Sinua.
Minua sinun kanssa.
Kun vedit mut viimeistä kertaa
sua vasten.
Tiukemmin kuin koskaan.

Haluaisitko kuulla nämä kaks sivua?
Tiedätkö että mulla on vieläkin
ikävä sinua?

Selite: 
Mutta mä en ikävöi sitä että sä et olis kai koskaan kirjottanut musta tällasta. Et edes silloin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot