Nimetön

Runoilija tulen-poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäätiellä näkee
koiran kanssa kulkien
lukemattomat

metsän eläinten jäljet,
koiralle nuuskimista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo

Kivoja runoja täällä, elämän pienten hetkien kuvailu on kaunista (--:

Talvista tankaa on ilo lukea!

Kivasti rekku etsii.

Raikas tuokio!

jäätiet tuovat mieleen lapsuuden, tienkäyttäjien jäljet näkyivät, mukava runo!

Jollain tapaa suloinen, sai hymyilemään.
Pieni arjen huomio.
Pidän runosi rauhallisuudesta, hetkestä.

Mukavia lenkkihetkiä!

 

Käyttäjän kaikki runot