Sinä

Runoilija EmilyPlay

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän rakkaus
kuoli siinä
matkan varrella

Miten monen mutkan kautta taas
istutaan tässä vastakkain
ja tunnen
saman vanhan kouraisun vatsanpohjassa
kun katsot mua kauniilla
taivaansinisillä silmilläsi ja joudun sen
saman tunteen valtaan....

Miten puret hampaitasi yhteen
muistan miltä se tuntui
silloin kun olin sinua vasten ja
haistan sun tuoksun..

Tunnen kosketuksen
kuin se olisi ollut eilen
kun olin siellä
ja olin sun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot