Nopeasti

Runoilija Ladyanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2006
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 18:50

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille runojeni kommentojille

 

Nopeasti aika kulkee.
nytkö jo,
näin vanha.
Se on vain ulkopinnan rapistumista.

Sielu on nuori ja raikas.

Selite: 
Syntymäpäivän ajatuksia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellista syntymäpäivää <3 :)

Sama täällä, sama täällä!
Sielu on raikas!
Runosi koskettaa lyhyyydestään huolimatta;
aika juoksee liian nopeaan, tuntuu.

elämänmakuinen, ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot