Valmisteluja

Runoilija Ladyanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2006
Viimeksi paikalla: 11.3.2018 18:50

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille runojeni kommentojille

 

Hedelmä kakku,
taatelikakku,
keitetyt lantut,
kinkku ostettuna.

Piparkakkutalon osat paistettuna,
mummon rakkaat tulossa sen koristelemaan.

Joulu on alkanut!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot