Touhutippa

Runoilija Mikko-

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen hassuttelija, omaksi ilokseni kirjoittelen ja tätä kautta myös muiden (-:
 

Touhutippa munassa,
Lempeä ois siis luvassa

Oot kuitenkin karussa,
Siispä tuu käymään miun tuvassa

Oisin oitis kiinni siun uumassa,
Pian olisimme onnellisena huumassa!

Selite: 
(-:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot