Ilman sinua

Runoilija Mikko-

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen hassuttelija, omaksi ilokseni kirjoittelen ja tätä kautta myös muiden (-:
 

Ilman sinua

Olen kuin tuli ilman savua,
Meri ilman vettä,
Majakka ilman valoa,
Purjevene ilman tuulta

Öinen taivas ilman tähtiä,
Kuu ilman aurinkoa

Nauru ilman hymyä,
Itku ilman kyyneliä

laulu ilman sanoja

Olet kaikkeni

Selite: 
Tällainen pieni yön hiljaisina hetkinä kirjoitettu runo kaipuusta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä luettelo pätevä ok.

No tässähän on kaikki elementit mukana, mukava :)

kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot