Kuoren alla

Runoilija EmeraldTear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelee hartiat painuksissa
Pää heiluen
Kuulokkeiden musiikin tahtiin

Kädet käyvät
Paljastavat rytmin
Luovat biitin

Housujen haarat laahaavat maata
Huppu kasvojen edessä
Niitä ei näy

Syvällä sisällä
Kovan kuoren alla
On jotain vaivan arvoista

Vielä pieni tyttö
Kirjoittaa runoja
Luo oman maailman

Se on salaisuus
Älä kerro kenellekään
Sen olemassaolosta

Selite: 
Se kertoo itseasiassa minusta. ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu . :>

ah, ihana.
en voi muuta sanoa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot