Ja niin me erosimme

Runoilija EmeraldTear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on kaunis
Se on niin hauska
Se tuntee ihmiset
Minä en ole mitään

Kaikki rakastaa sitä
Kaikki tahtovat tuntea sen
Kaikki tahtovat olla sen kanssa
Minä en

Miksi sinä teet sen
Miksi olet erilainen
Me kaksi kaksosta
Kasvaneet erilleen

Me kahdestaan
Olet sama pallero
Minkä tunsin koko ikäni
Mitä rakastin

Me joukossa
Sinä olet ilkeä
En tunnista sinua
Vihaan sinua

Selite: 
Paras kaverini on alkanut käyttäytyä törkeästi. Hän vähättelee minua ja levittelee juoruja. Koulussa. Kotona, kahdestaan hän on taas se sama vanha kaveri kuin ennen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot