Miten vihaankaan kaikkea sinussa

Runoilija EmeraldTear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huoneessa riistävä tunnelma
Minä katson sinua silmiin
Muut ovat hiljaa
Näen raivosi

Toivottavasti näet minunkin

Mulkoilemme toisiamme arvioiden
Muutama hengenveto
Sitten taas huutoa
Sinä vihaat minua

Ja se on molemminpuolista

Sinun valkoiset hiuksesi
Sinun levinneet meikkisi
Suututtavat minut äärimmilleen
Sinä kutsut jengisi

Valitettavasti minulla ei sellaista ole

Kunpa vain oppisit
Minun kanssani ei ole leikkimistä
Minä voin tappaa jos niin haluan
Minä voin luoda tuhoa

Ensimmäinen uhrini olkoon sinä

Selite: 
Räjähdän kohta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin, raivoa joka räjähtäessään hajottaa kaiken, tuttu tuttu tunne, hyvin puet sen sanoiksi. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot