Kulkutielläni

Runoilija EmeraldTear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina sama karu tie odottaa minua
Sen kuolleiden ruusujen piikit raapivat sydäntäni
Kaikki ne ilkeät asiat
Joita kelot kuiskailevat
Kulkutielläni

Sora polttaa paljaita jalkojani kuin kuumimmat hiilet
Kadotin tukeni, nyt harhailen
Raahaudun eteenpäin verissäni
Katse sumenneena

Niin kirkas valo palauttaa näköni
Kuulen taas naurun
Muistan miltä tuntuu olla taas iloinen
Miltä tuntuu kun kyyneleet tyrehtyvät

Sillä sinä kuivasit ne.

Selite: 
Rakkaalle ystävälleni, joka on tukenut minua aina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot