Eilen

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

Eilen oli iha kivaa,
mut aloin ajattelee liikaa.
sit tuli vitutus
tunne kidutus
Älkää neidit ottako päihin
mun piti käyttää ajatust näihi
ongelmii, sotkuihi, naisiin
jos yhen semmosen saisin
tuntuu et ei se tuu must kiinnostuu
vaikka kuinka yritän onnistuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot