ani ami

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

oot kyl hani pani
mikä oli sun nimi mami
hei älä oo tollee "nani?"
neiti oot hotimpi ku pami
mennää panee luolaan kani

Selite: 
:asdasdasd irc settii :a.da.sd.asd
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen säe on paras, haaha! Muuten tämä on ihan hölöpönpömppää.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot