iiiiZi

Runoilija Massajanis

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 7.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lähe halaamatta, vaan halaa lähtemättä.
Uus nick: Asuup
 

Aika helposti sanot "mä rakastan sua"
mut oikeesti rakastatko mua?
voit aina leikkii mitä ikin haluut
mut toivottavasti tän sanoman jo tajuut
sano vaan asioita joita tarkotat,
muuten kaikki ympäriltäs karkotat
hei neiti, mä tiiän mitä sä mietit
"heitin iha läpäl, kyl sä tiesit!"
älä tämmösist läppää heitä
tai et koskaan enää nää meitä
hei en anteeks anna
enkä enää haluu sua ees panna
etin neidist enemmä ku jotai fyysist
toivottavasti et tippunu jo kyydist
oon pahoillani et mul o periaatteet
ja näköjään ihan eri perus aatteet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot