Rumuus...

Runoilija aamurusakko22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 14:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katkeruus kalvaa minua,
se tekee minusta ruman.

Tappaa tunteeni sinuun,
saa minut vihaamaan.

Vihaamaan itseäni,
jonka annoin sinun tuhota...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot